Підпишіться на нас:

Як захистити стіни поліклінік від подряпин

Численні подряпини від стільців і кушеток - одна з причин зіпсованих і потрісканих стін в поліклініках. Це важлива проблема, яку сьогодні можна і потрібно вирішити раз і назавжди, використовуючи перевірені системи захисту стін і кутів. Найбільш доцільним і виправданим рішенням для поліклінік є система захисту стін CR 50, представлена в Україні ТМ "Арфен УКРАЇНА".

Відбійник для стін CR 50 розроблений спеціально для захисту від механічних пошкоджень, тертя і забруднення внаслідок постійного контакту зі стільцями і кушетками у медичних закладах. Найчастіше захисні системи для стін CR 50 використовують у поліклініках у місцях найбільшого скупчення пацієнтів та у зонах очікування для відвідувачів.


Відбійники для стін CR 50 сконструйовані для поглинання ударної сили, збереження стін від механічних пошкоджень та забруднень.

Завдяки міцному алюмінієваому каркасу відбійник захищає покриття стіни від руйнування чи витирання, а саму стіну від утворення мікротріщин, сколів та вм’ятин. Зовнішнє вінілове покриття відбійника CR 50 перешкоджає забрудненню стіни, запобігає розвитку та поширенню хвороботворних організмів, та вигідно доповнює внутрішнє оздоблення поліклініки.

Відбійники CR 50 здатні впоратися з такими викликами як удари і  тертя спинками стільців, подряпини від пересування кушеток та візків. Захисні системи для стін CR 50 розроблені для медичних закладів, стійкі до дезінфекції, опромінення чи регулярних вологих прибирань.
Відбійники для стін виготовляються безпосередньо для кріплення у місцях постійного перебування великої кількості відвідувачів, у зонах підвищеного ризику ударів та забруднень. Системи CR 50 здатні захистити стіни у поліклініках, зберігши привабливий вигляд всього приміщення на довгий період.


Сопутствующие товары



Відбійник дошка DC150

Відбійник дошка DC150

Відбійна дошка для захисту стін DC150 має гумову вставку для поглинання ударів.

Відбійник дошка WG201

Відбійник дошка WG201

Система захисту WG201 з вініловим покриттям амортизує удари завдяки потрійному гумовому прошарку і перешкоджає зносу обробки.

Відбійник дошка WG150

Відбійник дошка WG150

Настінний відбійник WG150 з вініловим профілем амортизує удар за рахунок подвійної гумової вставки і перешкоджає зносу обробки.

Відбійник дошка DC200

Відбійник дошка DC200

Відбійна дошка для захисту стін шириною 20 см, має гумову вставку для амортизації ударів.

Відбійник дошка WG100

Відбійник дошка WG100

Декоративний вініловий профіль WG100 відмінно поглинає удар за рахунок гумової вставки.

Відбійник дошка WG200

Відбійник дошка WG200

Відбійна дошка для захисту стін WG200 з вініловим покриттям, амортизує удари завдяки двом гумовим вставкам.