Підпишіться на нас:

Захист стін

Облаштування навчальних аудиторій, офісів чи куточків очікування для клієнтів зручними меблями у великій кількості - це важлива складова комфорту усіх присутніх. Водночас стільці і крісла, які легко пересувати, здатні завдавати значної шкоди стінам регулярними ударами і тертям. Такі наслідки є неминучими якщо велика кількість відвідувачів регулярно користується меблями спільного користування, а стіни не мають належного захисту.

Для збереження цілісності стін, їх привабливого зовнішнього вигляду і тривалої безремонтної експлуатації у навчальних закладах, медичних установах, офісах, готелях та салонах краси встановлюють  вінілові панелі ТМ "Арфен УКРАЇНА".

Накладні панелі для стін одночасно вирішують кілька важливих завдань:

  • захищають стіни від механічних пошкоджень
  • зберігають цілісність та довговічність фінального покриття стін
  • суттєво продовжують період безремонтної експлуатації громадських приміщень
  • забезпечують високий рівень санітарно-гігієнічної безпеки
  • створюють додаткове естетичне оздоблення приміщень


Вінілові панелі ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” надзвичайно прості і зручні у монтажі і експлуатації.

Міцні захисні накладки на стіни витримують і амортизують значну силу удару.

Високоякісний матеріал панелей дозволяє встановлювати їх у закладах з підвищеними вимогами до чистоти та дезінфекції приміщень.

Вінілові панелі легко миються і не потребують додаткового обслуговування. 

Завдяки своїй конструкції вінілові панелі не створюють додаткового нагромадження у просторі, а широкий спектр кольорів дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь якого інтер'єру. 

Подряпані стіни, бруд і тріщини, облущена фарба поруч зі стільцями, кріслами чи диванами у публічному просторі - усіх цих жахів можна позбутися раз і назавжди, захистивши стіни вініловими панелями ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”. Звертайтеся до наших спеціалістів і ми позбавимо вас від цих проблем раз і назавжди.

 


Сопутствующие товары