Підпишіться на нас:

Захист дверей у громадських місцях

Брудні або пошкрябані, розмальовані та пошкоджені - такими є двері у громадських місцях, якщо їх своєчасно не захистити. Вдалим рішенням для захисту чистоти і цілісності дверей у публічному просторі є захисні вінілові панелі ТМ “АРФЕН УКРАЇНА”.
Надійний захист для дверей у місцях скупчення великої кількості людей суттєво збільшує період їх безремонтної експлуатації. Стійкість до механічних пошкоджень та здатність відштовхувати бруд роблять захисні вінілові панелі ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” незамінними у лікарнях і поліклініках, шпиталях, санаторіях, дитячих садках, школах та позашкільних закладах.
Накладної вініл чудово справляється зі збереженням зовнішнього покриття дверей у обмеженому просторі. Завдяки широкому спектру кольорів та привабливому зовнішньому вигляду вінілові панелі не лише надійно захищають двері, але й чудово доповнюють будь-який інтерєр.

Накладні панелі відштовхують бруд і легко миються, стійкі до механічних пошкоджень і ударів, захищають цілісність дверей, зберігаючи їх зовнішню привабливість.

Завдяки стійкості до впливу агресивних речовин захисні панелі активно використовуються у медичних лабораторіях, салонах краси, діагностичних центрах та інших закладах, де відбувається регулярна антибактеріальна обробка приміщень і застосовуються різні види опромінення.
Накладні вінілові панелі прості у монтажі і зручні у використанні. Захисні вінілові панелі ТМ “АРФЕН УКРАЇНА” - це запорука чистоти, охайності та цілісності дверей у громадських місцях. Замовте якісний захист для своїх дверей уже сьогодні, звернувшись до наших спеціалістів.


Сопутствующие товары